Despre noi

Atelier specializat in prelucrarea manuala a lemnului

Acasa / Despre noi

Tamplarie traditionala

Despre tamplarie traditionala

Atelierul nostru de tamplarie si dulgherie traditionala, vine in intampinarea dumnevoastra cu servicii profesionale de prelucrare manuala a lemnului.

Printre serviciile efectuate de noi, putem aminti: realizarea si reconditionarea usilor de interior si exterior, ferestrelor si obloanelor, realizarea meselor si bancilor rustice, reconditionarea si reproducerea elementelor de arhitectura din lemn.

Oferta noastra tine cont de cerintele pietei actuale, astfel putem executa la comanda servicii profesionale de calitate pentru realizarea, reconditionarea si reproducerea mobilierului dorit.

Folosim diverse specii de lemn

Misiunea noastra este de a sustine si mentine increderea in partenerii de afaceri, prin furnizarea unor servicii profesionale de calitate care converg catre o singura caracteristica: CALITATEA.

Contactati-ne si impreuna vom gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Pentru detalii suplimentare ne puteti gasi pe Sos. Fundeni, nr. 88, sector 2, Bucuresti sau ne puteti contacta la numarul de telefon: 0721258704 sau pe adresa de email office@tamplarietraditionala.ro